Vacances d’aquest estiu: Canadà

El 12 de juliol marxo cap al Canadà. Aquest any he decidit canviar de continent i d’aires i en lloc d’anar a Irlanda me n’aniré una mica més lluny.

Estaré dues setmanes i mitja a la ciutat canadenca de Calgary (regió d’Alberta); zona molt muntanyenca. Molt a prop de Calgary es troba un importantíssim Parc National; dins d’aquest parc es troba Banff of the National Park i el lake Louise.

Us deixo unes imatges que de ben segur, valen més que mil paraules:

 

 

 Banff of the National Park:

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Vacances d’aquest estiu: Canadà

 1. Noicat diu:

  Això són viatges i la resta són collonades!
  I jo que me’n vaig d’aquí a pocs dies a recórrer tota la costa blava fins a Itàlia,
  xino-xano en cotxe i anar fent via.

  Passa-t’ho bé i salutacions!
  Noicat

 2. Marti diu:

  Fa uns anys vaig passar un mes d’estiu allà. Banff National Park em va impressionar. Si pots, et recomano que també visitis Jasper National Park, a l’oest de Banff. No vaig anar a Calgary però un cop vaig tornar a Vancouver vaig anonar-me del molt que havia trobat a faltar la civilització.

 3. Quina enveja, Montse.

  I jo que m’haig de conformar anat a l’escala (la de casa meva, s’entén).

  Passa-t’ho bé i a reveure!

 4. Tresinores diu:

  Quina novetat no anar a Irlanda! Tinc amics que han estat al Canadà i és fantàstic

Els comentaris estan tancats.