Rodatge de la pel·lícula King Conqueror

A finals de l’any passat, es començà a rodar la pel·lícula basada en la vida d’en Jaume I el conqueridor. El títol del llargmetratge és King Conqueror i intervé l’actor britànic Tim Roth que entre d’altres, ha fet Pulp Fiction, he incredible Hulk. L’actor interpretarà el paper de Pere II, pare de Jaume I.

La pel·lícula està dirigida per Josep Antoni Escrivà, el rodatge durarà aproximadament unes 14 setmanes i es rodarà a les ciutats d’Alcoi, València, Morella, Illes Balears i França, entre d’altres i s’acabarà a la tardor de 2008, any en què es commemora el centenari del naixament de Jaume I.

King Conqueror està basada en fets històrics i narrarà la vida del monarca que va conquerir Mallorca i el Regne de València.

Sens dubte, una pel·lícula que no ens podem perdre!!!

Trailer:

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Rodatge de la pel·lícula King Conqueror

  1. A veure si té èxit internacional i dóna a conèixer el cas català arreu, com Braveheart.

  2. eloi diu:

    ostras, no en tenia ni idea!. Hi ha tantes coses de la història que són “de pel·lícula”!, fins i tot del dia a dia. gràcies per la info

  3. 結婚式に花嫁の最も見事な追加機能としてウエディングドレス オーダー、青、古典的な結婚式とも魅力的な色を増やすことができます花嫁を装飾、青、イブニングドレス通販古典的な白は花嫁のドレスはより美しくです。花嫁、イブニングドレス格安、デザイン感が強く、ダイヤモンド、ダイヤモンド、エコーの途中で青い花の小さな粒子。

Els comentaris estan tancats.