Projecte al Baix Llobregat

Us vaig dir fa unes setmanes que estic ficada en un projecte d'un Casal Català al Baix Llobregat. Ara per ara, el que us puc dir és que aquest serà el logo:

Fa molt de temps que l'esperàvem però molts de vosaltres ja sabreu que el Baix Llobregat no és una comarca fàcil ja que cada poble és molt diferent.

Encara trigarem uns mesos en poder obrir-lo oficialment però no cal recordar que per poder tirar endavant un projecte com aquest, necessitem la col·laboració de tots vosaltres, per tant qualsevol proposta i/o acció constructiva serà benvinguda. Tenim un email de contacte: omniumbaix@gmail.com.

Ja us aniré informant, tot i que ja us adelanto que volem que el jovent sigui una peça clau i per tant, anirà clarament enfocat a aquest àmbit.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

14 comentaris a l'entrada: Projecte al Baix Llobregat

 1. És essencial que no caigueu a les urpes de cap govern, sinó s’haurà acabat la vostra independència d’acció. És per això que hauríeu de mirar d’autofinançar-vos i no demanar subvencions, altrament, sempre us podran fer xantatge.

 2. Tresinores diu:

  Jo crec , espiadimonis que la gent amb criteri (amb criteri clar) tenen la capacita de donar la volta a les coses. Cert és que les subvencions sovint tenen un efecte de control, però com deia, persones amb voluntat i criteri tenen la capacitat de poder rebre subvencions sense caure en controls i fins i tot ser ells justament els que condicionen aquelles que les donen.

 3. Collons, sembla com si el Baix Llobregat fos a l’estranger…que a vegades i segons quins llocs ho pot semblar.

 4. Collons, sembla com si el Baix Llobregat fos a l’estranger…que a vegades i segons quins llocs ho pot semblar.

 5. Noicat diu:

  El Baix Llobregat necessita la vostra presència. Aquella zona del país està formada pel major assentament de colons, molts dels quals encara no s’han adonat que ja no viuen al seu país d’origen.

  Però com que sortosament també són molts els qui s’han adaptat al nou país d’acollida, és per això que la tasca fusionadora que podreu fer en aquella comarca és fonamental.

  Això sí, no digueu que sou un Casal Català, perquè ja se suposa que sou catalans i que sou de Catalunya! Seríeu un casal català si fóssiu a l’estranger, però a dins del nostre propi país, què hem de ser sinó catalans?

  Salutacions!

 6. Noicat diu:

  El Baix Llobregat necessita la vostra presència. Aquella zona del país està formada pel major assentament de colons, molts dels quals encara no s’han adonat que ja no viuen al seu país d’origen.

  Però com que sortosament també són molts els qui s’han adaptat al nou país d’acollida, és per això que la tasca fusionadora que podreu fer en aquella comarca és fonamental.

  Això sí, no digueu que sou un Casal Català, perquè ja se suposa que sou catalans i que sou de Catalunya! Seríeu un casal català si fóssiu a l’estranger, però a dins del nostre propi país, què hem de ser sinó catalans?

  Salutacions!

 7. No et facis il·lusions, Tresinores. El criteri no hi té res a veure a l’hora d’estar o no estar sotmesos al poder polític. Alexander Hamilton ja va dir que: “El domini de la subsistència equival al domini de la voluntat.” Hi ha una dita més casolana i rústega per definir-ho: “Ningú no mossega la mà de qui li dóna de menjar.” Quan una persona o organització depèn dels diners de les subvencions per sobreviure, farà el què calgui (fins i tot abaixar-se els pantalons) per tal de continuar rebent els diners. En tenim una bona prova amb les subvencions als diaris. Quants no han hagut d’acomiadar un periodista que escrivia articles d’opinió perquè molestava el poder polític de torn? O quants no han hagut de modificar la línia editorial pel mateix motiu? Mentre una associació no es fiqui en política i/o no critiqui el poder establert anirà cobrant subvencions, però si gosa contestar o desafiar de qui rep les assignacions, haurà begut oli. Afirmo que si en aquest país no hi hagués conselleria de cultura, tots seríem més cultes i lliures.

 8. Entesos Montse. Ara sí que veig que sereu lliures de debò. Crec sincerament que la manera que em dius que funcioneu és la millor per preservar la vostra independència.

 9. Molta sort i anims perquè no és una tasca gens fàcil. Ànims que ja veuràs que tot sortirà bé.

 10. Molta sort i anims perquè no és una tasca gens fàcil. Ànims que ja veuràs que tot sortirà bé.

 11. garmir diu:

  Hola:
  Ets molt valenta, doncs El Baix LLobregat, és com un tros d´un altre pais a Catalunya, hi vaig treballar 3 anys a Gavà i allà els catalans eren poquissims, Sort al projecte.

 12. Tresinores diu:

  No és que em faci il.lusións, espiadimonis, simplement crec que en aquest cas, amb persones vàlides i amb criteri, el fet de rebre subvencions no influirà en la seva tasca ni en el allò que diuen. Comentaves que s’han d’autofinançar, que no han de demanar subvencions a ningú per ser independents. Doncs jo penso just el contrari, les han de demanar i obtenir-ne tantes com puguin ja que la tasca i el seu objectiu s’ho val. Els diners públics han de servir primerament i sobretot per promoure la nostra cultura i no una altre activitat.

  I si arriba el cas de que reben pressions, si es condiciones subvencions, si es fa el buit … serà responsabilitat de tots nosaltres denunciar-ho amb fermesa per que tingui un desgast i cost polític.

 13. 結婚式に花嫁の最も見事な追加機能としてウエディングドレス オーダー、青、古典的な結婚式とも魅力的な色を増やすことができます花嫁を装飾、青、イブニングドレス通販古典的な白は花嫁のドレスはより美しくです。花嫁、イブニングドレス格安、デザイン感が強く、ダイヤモンド、ダイヤモンド、エコーの途中で青い花の小さな粒子。

Els comentaris estan tancats.